סושי ביתי מטוגן – כמה קל כמה טעים

אם כבר אתם בשוונג של להכין סושי ומטוגן נחשב בונוס לסושי טוב , אז הגעתם למקום הנכון . קבלו סושי ביתי מטוגן שיטריף אתכם .

אז אתם עורכים ישיבה עם חברים ובא לכם סושי אבל יש לכם חשק להראות את כישורי הבישול שלכם ? הגעתם למתכון הנכון שיהפוך אתכם למרכז העניינים והחברים שלכם לא יוכלו להפסיק לפרגן לכם – כנראה שהם יחשדו בכם שהזמנתכם את הסושי .
היום סושי הפך להיות אחד המאכלים הנחשבים בארץ ומעבר לכך , גם בעולם .
אומנם רבים מוצאים את עצמם אוהבים יותר סושי מטוגן כי זה טעים להם יותר , אז מצאנו לכם את המתכון המושלם לסושי ביתי מטוגן ומדהים כמה שטעים . 

אם יש לכם קישורים בבישול , אפילו מעטים תוכלו להכין את זה וזמן ההכנה הוא בערך כשעה .
יש להצטייד מראש בשק זילוף , קרש חיתוך ומחצלת סושי – בהצלחה .

מצרכים:

  • אחד וחצי כוסות אורז עגול לסושי
  • שתי כוסות מים 
  • 3/4 כוס של חומץ אורז
  • ארבעה כפות סוכר
  • חצי כפית מלח
  • אצות נורי
  • אחד וחצי כוסות פירורי לחם או פנקו או טמפורה
  • שתי ביצים טרופות
  • שמן לטיגון
  • ירקות חתוכים בצורה גפרורים דקים דקים ( גולין ) ( כגון גזר, מלפפון , גמבה אדומה או אבוקדו בעונה , בטטה )
  • חציל קלוי חתוך גפרורים
  • 200 גרם סלמון ( טרי בלבד ) חתוך לרצועות
  • שמנת (28% שומן)
    מומלץ נפוליאון

אופן ההכנה:

  1. יש לקחת סיר למלא בוא את המים הקרים ונוסיף את האורז, החומץ , הסוכר והמלח. לאחר מכן נביא את הסיר לרתיחה , לאחר הרתיחה נמשיך עם הגז לרמה בינונית ונבשל כ25 דקות .
    נוריד מהגז ונצנן . לאחר מכן נקבל אורז דביק .
  2. שבת הכנת הרולים – נניח מחצלת סושי על קרש חיתוך ועליה נשים את האצה יש לשים לב שהצד המבריק כלפי מעלה . נשטח את שכבת האורז ואז נניח רצועת סלמון לרוחב על האורז , נזליף את גבינת השמנת שבחרנו , נסדר רצועת ירקות ונניח את החציל קלוי בצורה של חוטים . ניקח את מחצלת הסושי ונגלגל לגלילה יש לשים לב שאנחנו מהדקים עד לסגירה. 
  3. וכעת לטוויסט שלנו – נטבול את הרולים בביצה טרופה ונצפה בפירורי לחם או בפנקו או בטמפורה מה שבחרתם ( טמפורה או פנקו זה מתאים יותר לבעלי ניסיון אבל תמיד אפשר לנסות .
  4. מחממים מחבת עמוק עם שמן – גובה שמתאים לטיגון ומכאן מטגנים כ2 דקות עד שנגיע להזהבה ונעביר לאחר מכן כמובן לנייר סופג .
  5. מכאן ניתן לרולים להתקרר מעט ופורסים כל רול לשבע פרוסות או לכמה פרוסות שנראה לכם לנכון .מומלץ להגיש את הרולים ביחד עם תוספות לסושי כמו קערית סויה וצ'ילי מתוק או חריף וספייסי מיונז .
  6. מגישים ! בתאבון ♥

אולי גם יעניין אתכם –

סושי ביתי – כל אחד יכול להכין

מתכון לספגטי ברוטב עגבניות – השלישיה המנצחת

עלול לעניין אותך גם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button